Skip to main content

 

Standaard

TDM Digital Signage & Sony

Narrowcasting, beeldcommunicatie in het hart van uw doelgroep.

De combinatie van zeer gebruiksvriendelijke TDM Designer software voor het maken en beheren van uw presentaties en onze aantrekkelijke installatiediensten maakt het eenvoudig een systeem op te zetten. Sony professional beeldschermen zijn voorzien van een computer on board voor TDM digital signage.

De presentatie kan RSS feeds bevatten van nieuws en sportsites, weerberichten, video's en foto's. Maar ook koppeling met uw facebook of twitter account, en agenda is mogelijk.

Installatie inclusief elektra, data en bouwkundige voorzieningen is mogelijk door ons eigen installatieteam!

 

Herdenking & Uitvaart

Integer en met gevoel voor wat nodig is om uw ceremonie de juiste touch te geven betreft audiovisuele ondersteuning. Beeld, geluid en camera op locatie met opname en LIVESTREAM. Altijd uitstekende verstaanbaarheid tot op de laatste stoel. Binnen in zaal, kerk of huiskamer. Buiten in de tuin, koeienstal of in het bos. 

Onze dienstverlening houd ook in dat wij in de voorbereiding uw PowerPoint maken en muziek downloaden. Complete ontzorging voor uitvaartonderneming en familie!

 

Beeld & Geluid op locatie

HD beeld en topgeluid voor congres, uitvaart en zakelijke events. 

vele uitvaartondernemingen en zakelijke ondernemingen mogen wij al sinds 1996 tot onze clientèle rekenen. Zoals Bonheur Groep Event Center Beekse Bergen, Annie Rutten Uitvaartbegeleiding, Marco van Hamond Uitvaartbegeleiding, Uitvaartzorg Hans Raaijmakers, Monica van den Broek, Linde Uitvaart, DELA, Monuta en Els Uitvaartzorg. Uitvaarten & Ceremonie's zijn een aparte specialiteit. Met een flexibele inzet van LED schermen, de juiste geluidsinstallatie en zeer verzorgd camera werk dragen wij bij aan een warme herinnering. Ook met LIVESTREAM en OPNAME!

Krijnen mediaproducties BV
Groenstraat 16A
5085 ED, esbeek

T: 06-51645658
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 17253001

BTWnr: NL8207.92.287.B01

Verkoop & Installatie

Sales, Service & Installatie

Bose Professional geluid, Panasonic beeldschermen, beamers en camera's/LIVESTREAM, SONY/TDM signage & beeldschermen en UNV beveiliging camerasystemen. Turn-key oplossingen, inclusief elektra, data en bouwkundige voorzieningen.

Gespecialiseerd in moeilijke ruimtes zoals zwemzalen, grote sportaccommodaties, kerken en kritische audio oplossingen in het algemeen.

Meer artikelen...